top of page

Welkom bij PRAATMAKER!

Praatmaker is een praktijk die zich richt op spraak- en myofunctionele moeilijkheden bij kinderen en volwassenen. Ook volwassen patiënten met stemproblemen kunnen bij Praatmaker terecht. Praatmaker is zowel een fysieke praktijk gelegen te Wondelgem als een online praktijk. Digitale logopedie heeft heel wat voordelen. Is het niet eenvoudig om op de praktijk logopedie te volgen, contacteer mij dan zeker voor meer informatie over online logopedie. 

ABOUT

Wie en wat? 

Wie ben ik? Ik ben Krimhilde. Ik ben sinds 2008 logopediste en studeerde daarna bij voor leerkracht en behaalde ook mijn BaNaBa zorgverbreding. Sinds enkele jaren richt ik mij volledig op articulatie, myofunctionele therapie en stem. 

Wat is Praatmaker? 

Praatmaker is de naam van mijn logopedische praktijk voor zowel kinderen als volwassenen met articulatie of oromyofunctionele moeilijkheden. Volwassen personen met stemmoeilijkheden kunnen bij Praatmaker ook terecht.  . Praatmaker is ontstaan uit mijn interesse en vertrekt vanuit mijn visie als logopediste, leerkracht en ouder. ​

Heb je geen blijvend (logopedisch) stemprobleem maar merk je wel dat je stem soms vermoeid klinkt of dat je stem minder krachtig klinkt dan verwijs ik jou graag door naar https://stemgever.wixsite.com/my-site Hier kan je een traject op maat volgen voor jouw articulatie en stem. 

Logopedie? 

Na drie kindjes koos ik ervoor om mij te specialiseren in spraakstoornissen, myofunctionele problemen en stemmoeilijkheden

Patiënten die bij mij terecht komen zijn bijvoorbeeld: 

  • patiënten (kinderen/volwassenen) die klanken foutief uitspreken (vb. lispelen). 

  • patiënten (kinderen/volwassenen) die een klank niet uitspreken (vb. de /r/). 

  • studenten logopedie, talen, journalistiek... 

  • professionele sprekers. 

  • ouders, leerkrachten,... (voorbeeldfuncties voor kinderen). 

  • patiënten met infantiele slikbeweging.

  • patiënten met een stemprobleem 

  • ... 

Indien u de therapie wenst op te starten, gelieve dan contact op te nemen zodat wij eerste kennismakingsafspraak kunnen vastleggen.  De sessies gaan door op de praktijk in Wondelgem (Gent) maar kunnen mits overleg ook op school of aan huis/bedrijf plaatsvinden. Het onderzoek en de eerste sessies zijn indien mogelijk offline. Indien gewenst kan nadien het verdere verloop van de behandeling via telelogopedie verder gezet worden. ​

CONTACT

CONTACT

Praatmaker is een logopedische praktijk gelegen te Wondelgem (Gent). Hieronder kan u het adres, contactgegevens en de bereikbaarheid vinden. Door onderstaand formulier in te vullen, kan u mij ook steeds bereiken.

Adres:  Helmkruidstraat 33

               9032 Wondelgem 

GSM:     0499 46 83 99

e-mail: praatmaker.logopedie@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram

Indien u mij wenst te bereiken dan kan dat via bovenstaande contactgegevens of door het in te vullen van onderstaand formulier.

Bedankt voor uw bericht! Ik probeer u zo spoedig mogelijk antwoord te geven.

bottom of page